in

Същинска война на пътя! За 2 дни загинаха 7 души в Бургаско

Снимката е илюстративна

Вчера около 10.50 ч. на пътя между Поморие и Ахелой, в района на „Солниците”, случайно минаващ помориец забелязал в канавката мотоциклет и тяло на човек. Установено е, че трупа е на 22 годишния Д.Ц. от Поморие, а мотоциклета е – „Хонда CB 600 F”, с бургаска регистрация, закупен от Д.Ц. на 26.05.т.г. с договор за покупко-продажба, но непрехвърлен в законовия срок.

Това предадоха от пресцентъра на ОД на МВР Бургас, за „Нова Варна“.

Датата, часа и причините за настъпилия тежък пътен инцидент са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство

Днес около 13.03ч.. по пътя Бургас – Малко Търново, малко след Звездец в посока Малко Търново, в условията на десен завой, мотоциклетист се удря челно в лек автомобил с чуждестранна регистрация, пътуващ към Бургас, като от удара отскача и се блъска във втори лек автомобил. От инцидента на място е загинал мотоциклетиста.

Днес около 13.55 ч. на пътя Бургас – кв. „Ветрен”, в района на км. 488 +0, възниква тежък пътен инцидент, при който л.а. „Фиат Пунто”, с бургаска регистрация, управляван от 68 годишна жена, навлиза в насрещната пътна лента, по която пътуват автомобили от Бургас в посока София / вероятно навлизането е осъществено при вход за кв. „Ветрен” непосредствено до края на автомагистрала „Тракия”/, като допуска челен сблъсък с л.а. „Рено Сценик”, със софийска регистрация, управляван от 46 годишния В.А. от София.

Вследствие на инцидента е засегнат и още един лек автомобил – „Опел Корса”, с кърджалийска регистрация, управляван от 42 годишния Я.С. С л.а. „Фиат” се придвижвали две жени – на 74 и 62 години и двама мъже – на 87 и 78 години, които заедно с 68 годишната водачка загубили живота си / четирима от тях починали на място, а една от жените починала впоследствие в болницата от нараняванията си/.

Водачът на л.а. „Рено” – В.А. е откаран и настанен за лечение в отделение „Реанимация” на болница „Бургасмед” с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак / в областта на капачката на коляното и бедрото/. Движението в пътната отсечка продължава да е затруднено, като трафика се отбива през надлез „Джъмбо” в посока „ЛУКОЙЛ”, с. Свобода, Камено и автомагистрала „Тракия”.

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов