in

Видимо пиян шофьор буйства и бие полицаи край вилна зона на морето

Снимката е илюстративна

Истински елшън се е разиграл рано сутринта в събота край Приморско

Oколо 05.00 ч. в района на кръстовището за вилна зона „Узунджата” край Приморско, служители от Районно управление – Приморско забелязали как л.а. „Ауди А 4”, с плевенска регистрация, изпреварва в зоната на забранителна пътна маркировка л.а. „Сеат Ибиза”, с плевенска регистрация.

Двата автомобила са спрени, като полицаите констатирали, че водачът на л.а. „Сеат Ибиза” е във видимо нетрезво състояние, като предприели действия по изпробването му за употреба на алкохол.

През това време пътника от лекия автомобил „Ауди А 4” – В.Ч., 25 годишен / също във видимо нетрезво състояние/ излязъл от купето на автомобила и започнал да обижда и псува служителите на реда, които се опитали да го задържат, но се натъкнали на яростната му съпротива.

В.Ч. ударил с дясната си ръка единия полицай в областта на лицето, а ритнал в крака другия служител. Въпреки съпротивата си В.Ч. е задържан, като продължил да буйства и ритнал вратата на патрулния автомобил.

Отведен е в Районно управление – Приморско, като срещу него е образувано бързо полицейско производство.

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов