in , ,

Варна домакин на първия фестивал с мобилни плащания в Югоизточна Европа (СНИМКИ+ВИДЕО)

Плащаме със смартфон на MTV Presents Varna Beach 2017

Иновации и музика ще се срещнат на 15 юли на Централния плаж във Варна за хитовия фестивал MTV Presents Varna Beach 2017
За първи път най-голямата музикална телевизия в света организира подобно събитие в България. Отново за първи път в Югоизточна Европа ще изпитаме свободата на мобилните плащания и ще можем да се забавляваме без да носим кеш, да броим пари или да губим време в чакане на ресто.

Иновативното преживяване е дело на приложението за мобилни плащания LeuPay Wallet.
С него можем напълно безплатно да превърнем всеки смарт телефон с NFC комуникация в удобно мобилно портмоне. LeuPay Wallet е напълно безплатен и се захранва лесно с банков превод или разплащателна карта. С него ще можем да плащаме на всеки бар на фестивала и да разделяме сметки за секунди с други потребители през чат услугата, без да разменяме пари в брой.

Основните предимства на такъв вид плащания са бързината и удобството, както и високото ниво на сигурност. 
За разлика от аналогични събития, на които посетителите получават гривни или пръстени за безконтактни плащания, на MTV Presents Varna Beach 2017 ще можем да плащаме по най-удобния начин – с личния си телефон.


За да гарантира горещите емоции, LeuPay Wallet е приготвил страхотни подаръци и награди!

Всеки на партито ще получи VISA карта с модерен вертикален дизайн, която да свърже с мобилното приложение и да провери дали печели. 700 щастливци ще получат 10 или 20 лева директно в мобилния портфейл, а всички ще могат да използват картата, за да имат пълен достъп до мобилните си средства.

Мобилните портфейли намират и все по-широко приложение в ежедневието. С LeuPay Wallet можем още да плащаме на ПОС терминали, приемащи безконтактни плащания, да пазаруваме сигурно онлайн с виртуална карта и да пращаме пари напълно безплатно до потребители от цял свят.

*Спонсорирана публикация

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/