in , ,

Варненци, ето няколко идеи за щуро парти с приказни герои за вашия малък рожденик (СНИМКИ)

И вашето дете ли брои дните до рождения си ден?

Това е най-очакваният празник за всеки малчуган – направете го специален и незабравим.

Мислите, че организацията на парти изисква много време? – Детски център Trinity Contrast Kids Center, във Варна, Ви спестява излишно обикаляне , защото предлага всичко необходимо на едно място – просторни зали за игра с много играчки, аниматори, детски менюта, кетъринг, украса, фотограф, пинята и разбира се торти.

Trinity Contrast Kids Center са винаги готови да бъдат домакини на вашето парти независимо от повода – рожден ден, имен ден, абитуриентски бал, а защо не и без повод.

Прекрасните аниматори са подготвили безброй игри и много изненади за вашия рожденик и неговите приятели. На разположение на децата са 4 напълно оборудвани зали за забавление, едната от които е с Playstation и джаги.
За по-малките гости Trinity Contrast са осигурили много играчки, батут, детска мини дневна, мини ферма и мини къщичка.

Всяко дете си има любим герой от приказка или филмче, усмихнатите аниматори на Trinity Contrast могат да влязат в образа му и да се погрижат за щастието на малките палавници.

Детският център организира тематични партита с различна тематика и за момичета, и за момчета. Ето и част от тях:

А на разположение на родителите е кафе – салонът на Тринити Контраст, където в уютна обстановка може да посрещнат и своите гости.

Всички знаем колко шум вдигат малчуганите, особено когато има подаръци, торта, балони, играчки и много приятели, затова Trinity Contrast са се погрижили да ви осигурят удобство и комфорт, където вие и останалите родители ще се чувствате приятно и удобно.

Детският център ви предлага няколко варианта на пакети и цени в зависимост от броя на вашите гости:
Куверти 14лв. на дете :
/сокче, сандвич, зеленчукови солети и 2 часа диско парти с аниматор/

Пакети:
10 деца – 249 лв.
/водa или сок – 330 ml, сандвич, зеленчукови солети, пуканки, солети, 40бр. хапки асорти за родителите и 2 часа парти с аниматор/

15 деца – 349 лв.
/водa или сок – 330 ml, сандвич, зеленчукови солети, пуканки, солети, 80бр. хапки асорти за родителите и 2 часа парти с аниматори/

20 деца – 449 лв.
/водa или сок – 330 ml, сандвич, зеленчукови солети, пуканки, солети, 100бр. хапки асорти за родителите и 2 часа парти с аниматори/

Освен щуро парти, Тринити Контаст организират целодневни летни занимални, с осигурен вкусен обяд, на цена от 25 лв на ден. Ако детето ви скучае вкъщи през лятната ваканция, подарете му 100% – во забавление за всеки ден. Лято, изпълнено с много игри, спортни и арт занимания.

Детсккият център разполага с ателиета за изкуство, където децата се занимават с различни арт дейности за развиване на уменията и фантазията им. Ако искате да се възползвате само от това забавление, цената е от 8 до 10 лв. на дете в зависимост от планираните дейности и необходимите за тях материали.


А за да се почувстват още по-красиви, всички майки могат да посетят уникалното Nail Design Studio на Trinity Contrast, което се намира в непосредствена близост до детския център. А докато ви правят перфектен маникюр, Вашето дете може да играе в детския кът с 50% отстъпка от цената.

Детски център Trinity Contrast е мястото, където може да сте сигурни, че детето ви никога няма да скучае.

За контакти:
Адрес : бул. Княз Борис I № 121
9000 Varna, Bulgariaр.
Телефон: 0882 877 077
Работно време: От понеделник до събота от 09:00 часа до 21:00 часа
Неделя – от 10:00 часа до 20:00 часа
Facebook :

*Спонсорирана публикация

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/