in

Варненци се изпокараха! MTV сензация или MTV провал – имаше ли хора на концерта? (СНИМКИ)

Снимка: Морско око/www.skyscrapercity.com

Снимка: Морско око/www.skyscrapercity.com

Мащабна MTV продукция във Варна: Огромна сцена, на която се изредиха световни и родни звезди, голяма организация, 12-часов купон от класа.

Е, варненци не са особено впечатлени. Или поне част от тях – фестивалът вся известен раздор сред жителите на морската столица.

Темата на спора: Имаше ли или нямаше хора на MTV концерта.

Всъщност, въпросът е имаше ли подобаващ брой хора като за подобно събитие и беше ли пропорционален той на шума, който се вдигна около MTV продукцията.

Както обикновено, в ринг за словесния двубой се превърнаха социалните мрежи. Някои омаловажиха мащабите на събитието, изразявайки мнение, че зрителите са били далеч по-малко от очакваното, други им се противопоставиха, заявявайки, че Варна не заслужава подобно събитие с това отношение.

Конкретен повод за коментарите станаха две на пръв поглед „биещи се“ снимки – едната отблизо, на тълпата и в разгара на шоуто, а другата от дрон и в по-ранните часове от фестивала.

Зрителна измама или истински повод за конфликт?

„Полицаите бяха повече от зрителите.“ – заковаха под снимката от дрон нейните автори и сложиха в кавички ласкавата квалификация по адрес на MTV шоуто – „най-голямото музикално събитие на годината“, с „очаквани 20 000 зрители“.

Важно е да се отбележи  уточнението от тяхна страна, че кадърът е заснет по време на изпълненията на БГ изпълнителитe Павел и Венци Венц, Кристиан Костов, Дара и Поли Генова.

Разбира се, като при всеки подобен спор се започна от шоуто на MTV, но се стигна доста по-далеч – до работата на кмет, Oбщина, бизнес климат в града и т.н.

В крайна сметка, огромна част от тези, които присъстваха на събитието, бяха там, за да се забавляват и наистина го направиха, и то подобаващо. За тях със сигурност MTV шоуто не е било провал и ще го помнят дълго.

Винаги при вида на нещо голямо, сред хората възникват и големи спорове и това е повече от нормално, вероятно заради големите им очаквания. Дали в случая тези очаквания са оправдани, може да каже само този, който е бил сред тълпата, пред сцената, и е усетил нейния дух.

До скоро виждане, MTV!

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов