in

Бивш репортер на „Господари на ефира“ пострадал в мелето в созополски бар

Петима побойници са прибрани в созополския арест, след като нахлуха въоръжени в бар „Бикини“, трошиха заведението и биха охраната, пише „Монитор“.

Свирепото меле се разиграло в около 3 часа след полунощ вчера, когато дузина здравеняци пристигнали пред бара. Те отказали да минат фейс-контрол за оръжие, както и да платят такса „вход“.

Между агресивните гости и охраната възникнал спор, като гардовете отказали да ги пуснат въоръжени в дискотеката и настоятелно ги помолили да напуснат. Това вбесило нежеланите гости и те започнали да бият наред.

В мелето е пострадал и бившия репортер от „Господари на ефира“ Христо Бардуков, който доскоро бе общински съветник в местния парламент. В момента Бардуков е управител на бар „Бикини“ и опитал да усмири побойниците.

Вместо да вразуми мъжете обаче, той отнесъл як пердах, а един от нападателите го изпържил с електрошок.

Според свидетели на мелето, здравеняците били въоръжени с ножове, мачете и електрошокови палки. Според неофициална информация, нападателите са били общо 13, като половината от тях са стояли на пост пред заведението като „отцепка“, докато другите нахлули в бара и започнали да трошат и да бият.

„Побоят приличаше много на организирано нападение. Сякаш тези хора идваха с някаква определена мисия – да вдигнат панаир и да направят золуми“, коментираха от персонала на заведението. Среднощният екшън продължил около десетина минути, след което биячите се разбягали като по команда.

Полицията обаче реагирала светкавично и ченгетата изловили половината от групата още на изхода на Созопол, докато се опитвали да се измъкнат в посока към Бургас. Общо петима от нападателите са закопчани и отведени в местния арест. Те са отказали да дадат обяснения за нападението.

Свидетели на мелето вече са дали показания и са извършили разпознаване. Сред арестантите има известни имена от криминалните хроники, които са стари познайници на полицията.

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов