in

„Лудогорец“ излитат утре от летище Варна с правителствения самолет

„Лудогорец“ ще използва услугите на правителствения Авиоотряд 28, за да пътува до Израел, обявиха от клуба, цитирани от btvnovinite.bg.

Причината е, че заради натоварения трафик в туристическия сезон, шампионите нямат друга алтернатива, за да стигнат навреме за мача от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу „Апоел“ Беер Шева.

Те ще излетят за Израел утре (24 юли) в 9:30 ч. от летище „Варна“.

Ръководството на тима изпрати благодарствено писмо да министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който съдействал на тима.

„Оценяваме високо вашето решаващо съдействие ПФК „Лудогорец 1945“ да използва услугите на правителствения Авиоотряд 28, в момент в който липсват възможности за пътуване, съобразено с професионалните стандарти във футбола.

Предвид натоварения туристически сезон и липсата на удобни полети, единствено правителственият Авиоотряд 28 със самолета Airbus А 319-111 можеше да осигури навременно пристигане на отбора на ПФК „Лудогорец 1945“, пише в писмото.

Разградчани излизат срещу „Апоел“ Беер Шева в третия предварителен кръг на Шампионската лига, след като отстраниха „Жалгирис“. Срещата с израелския отбор е в сряда (26 юли).

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов