in

Среднощен екшън в Созопол: Въоръжени с мачете и ножове нахлуха в препълнен бар

Брутален екшън се е разиграл рано тази сутрин в бар „Бикини“ в Созопол. Около 3 ч. в препълненото заведение е нахлула група от около 10 човека, пише Флагман.

Мъжете са били въоръжени с мачетета и ножове. Още с влизането си се скарали с охраната, защото не искали да плащат вход и да бъдат претърсвани за оръжие. Напрежението ескалирало и групата започнала да троши наред, обръщали маси и столове.

След това се нахвърлили върху охраната на „Бикини“, пребили ги и си тръгнали. В мелето попаднал дори и собственикът на заведението.

Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов потвърди за случката пред Флагман.бг.

„Задържани са петима мъже. Групата е успяла да избяга, но са извършени бързи заградитени действия и половината са арестувани веднага“, каза Калоян Калоянов.

Арестуваните категорично отказали да дават показания пред органите на реда и да обяснят действията си.

Според нашите източници сред задържаните със сигурност е популярният в бургаския ъндърграунд Димитър Харалампиев – Рочата.

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов