in

Служители на Община Девня устроиха празнична изненада на кмета Свилен Шитов

С шпалир от бенгалски огън, шумни аплодисменти и най-добри пожелания общински служители, представители на местния парламент и други институции изненадаха приятно кмета на Девня Свилен Шитов, който днес е рожденик.

Партито се състоя в английския двор на общината, а подготовката му бе пазена в дълбока тайна от неговия организатор – заместник-кмета Донка Йорданова.

В обедната почивка нищо неподозиращият рожденик бе поканен във вътрешния двор, където бе сюрпризиран със зрелищен пиротехнически спектакъл, торта и блок маси. След като духна свещичките, Свилен Шитов бе отрупан с подаръци.

От името на служителите на общинската администрация Донка Йорданова връчи на рожденика двудоларова банкнота с висока нумизматична стойност, бутонели и игла за вратовръзка.

Кметът не успя да скрие вълнението си от приятната изненада и сърдечно благодари на всички за милия жест. Той изрази надежда, че сплотеният и компетентен административен екип на общината ще продължи да работи усърдно за благото на Девня и нейните граждани.

Последва и кратка почерпка със сладки и соленки, гарнирана с усмивки и хубава музика, след което всички се завърнаха по работните си места.

Свилен Шитов е роден на 25 юли 1975 година – на църковния празник Успение на Света Анна и под „знака на знаците“ в зодиака. Като типичен Лъв за него „Мисията невъзможна“ е крайно неприемлив вариант, което съвсем не означава, че споделя максимата „Целта оправдава средствата“. Напротив, Свилен Шитов е изключително честолюбив, скромен, добросъвестен, толерантен и привидно спокоен за своя огнен знак човек.

Последното най-вероятно се дължи на добрата спортна закалка, която получава още в юношеските си години. Разбира се, и на богатия житейски опит и трудностите, които е преодолявал достойно и с вдигната глава по пътя си. Без тях и без любовта към историята и родното – така характерна за жителите на село Кипра, откъдето са корените на Свилен Шитов, той надали щеше да се впусне усърдно в дебрите на политиката, още повече, че се е доказал като успешен лидер и в други житейски сфери.

Пожелаваме му крепко здраве, титанична духовна сила и семейно щастие! Нека да бъде удовлетворен и горд от работата си в името на общото благо, за да бъдат щастливи всички девненци!

Наздраве, кмете, и на многая лета!

 

*******

Спонсор на наградата този месец: logo-fratelli
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов