in

Ветроходът „Калиакра“ ще придаде очарование на празника на Варна

Снимка: БМКЦ

На 15 август, символът на българското ветроходство ще поднесе поредния подарък на гостите и гражданите на Варна – нощна разходка в залива на града.Това предадоха за „Нова Варна“ от Български морски квалификационен център.

В продължение на един час, от 23.00 ч. до 24.00 ч. пътниците ще имат възможност да преживеят по уникален начин кулминацията на вечерта – празничните фойерверки, които ще осветят небето. Зарята ще може да се наблюдава от борда на кораба, който ще е позициониран във Варненския залив.

Предварителна заявка за нощната разходка в залива може да се направи на адрес: stvkaliakra@bmtc.bg, ssavov@bmtc.bg или на телефони: 052/ 380 514 и 052/ 380 576. Цената е 30 лв. на човек

Билети могат да се закупят и директно на кораба след 21.00 часа на 15 август, непосредствено преди отплаване.

В празничната вечер, екипажът на баркентината ще очаква всички на кея на новата пешеходна зона на Пристанище Варна, откъдето ще става качване на пасажерите на борда на кораба.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов