Бургазлия полетя от 3-тия етаж пред очите на съпругата си

Тази сутрин Йордан Гюзелев полетя от 3-ия етаж на бл. 19 в бургаския жк. “Славейков”. Той е паднал пред очите на съпругата си, пише Флагман.

По всяка вероятност не става въпрос за самоубийство, а за нещастен инцидент. Той извършвал ремонтни дейности на терасата си, качил се върху малка стълба, но загубил равновесие и се строполил на земята. Свидетели на ужасяващата гледка са станали и съседи от блока, които са звъннали на тел. 112.

Пристигналите на място полицаи и спешни екипи обаче само са констатирали смъртта му. Възрастният мъж е загинал на място.

Съпругата и майката на загиналия мъж ридаеха до тялото му, което стоеше на плочките пред блока, докато криминалистите извършваха оглед. На място пристигна и дъщеря му, която изпадна в шок.

“Всички сме потресени от инцидента. Не заслужаваше такъв край. Много жалко, беше прекрасен човек, винаги готов да помогне на всеки”, казаха пред Флагман.бг съседи на Йордан.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: vn.government.bg

Военноморските сили отбелязват днес 138-та годишнината си с богата програма

Туристи плащат за счупени чадъри и шезлонги в Равда