in

Важно за шофьорите! Колони от автомобили и по двата пътя от Бургас към Слънчев бряг

Снимката е илюстративна

*Снимката е илюстративна.

3-километрови задръствания са се образували и по двата пътя от Бургас към Слънчев бряг – стандартния Поморие-Ахелой и другия, който е през обхода Каблешково-Трънково. Това съобщиха за Агенция „Фокус“ от Областната дирекция на МВР – Бургас.

Няма катастрофа, но заради натовареното движение са се образували огромни задръствания, като колоните от автомобили са и в двете посоки. Тапите са километрични, движението се извършва с не повече от 5 км/ч.

От ОДМВР-Бургас уточняват, че много често хората изтъкват, че проблемът е в светофара на Ахелой, но решение там няма, защото няма как по друг начин пешеходците да преминат от единия до другия ъгъл. Главният проблем според тях е, че пътят е двулентов, а не четирилентов и заради това се получава ефектът на фунията.

На хората, пътуващи към Слънчев бряг, от ОДМВР-Бургас препоръчват много голямо търпение и да спазват правилата за пътна безопасност.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов