DJ Stancho, който бе закопчан снощи в акцията в Слънчака се извинява на феновете си във Варна

Снимка: "Фейсбук"
Снимка: "Фейсбук"

*Снимка: “Фейсбук”

Диджей Станчо, който бе арестуван по време на среднощната акция в Слънчев бряг, за която съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, сподели гневен пост във “Фейсбук”.

В него той  се извини на феновете си във Варна, че няма да може днес да изпълни професионалното си задължение в популярно крайбрежно заведение в морската столица, където днес му предстояло участие.

Ето какво написа той:

„Снощи бях арестуван и унижен публично пред пълен клуб в „Слънчев бряг”, отнети са ми лични вещи – лаптоп и зарядно, без адекватно обяснение от РУ Несебър, Слънчев бряг. Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно. Извинявам се на приятели и феновете си във Варна, днес няма да мога да изпълня професионалните си задължения. Направете изводите за себе си.”

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: фейсбук

Катастрофа на светофара на спирка “Явор”във Варна. Бъдете внимателни (СНИМКИ)

Снимка: vn.government.bg

Военноморските сили отбелязват днес 138-та годишнината си с богата програма