DJ Stancho, който бе закопчан снощи в акцията в Слънчака се извинява на феновете си във Варна

Снимка: "Фейсбук"
Снимка: "Фейсбук"

*Снимка: “Фейсбук”

реклама

Диджей Станчо, който бе арестуван по време на среднощната акция в Слънчев бряг, за която съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, сподели гневен пост във “Фейсбук”.

В него той  се извини на феновете си във Варна, че няма да може днес да изпълни професионалното си задължение в популярно крайбрежно заведение в морската столица, където днес му предстояло участие.

Ето какво написа той:

„Снощи бях арестуван и унижен публично пред пълен клуб в „Слънчев бряг”, отнети са ми лични вещи – лаптоп и зарядно, без адекватно обяснение от РУ Несебър, Слънчев бряг. Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно. Извинявам се на приятели и феновете си във Варна, днес няма да мога да изпълня професионалните си задължения. Направете изводите за себе си.”

 

*******

реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Отговор
  1. Заведе ли дело срещу държавата заради това ще го спечели! Почнах да си мисля, че валери симионов е луд и опасен за себе си и за околните. Това е много голяма глупост отказваш нещо на полицаите и ти правят акт че си отказал че утре може да иска ушевия капут да му се надупя и ако не го направя ще ми напише акт. Примерно или ще ме задържи че не сам му спазил полицеиското разпореждане а сиктир от тука!

  2. Те първо искат доброволно после те арестуват и пак си постигат целта. Това си е на жаргон дива полицейщина 🙂 Нищо доброволно не се прави каквото и да ти каже полицаи освен лична карта от там нататак всичко се отказва каквито и прищевки да има полицеиския служител!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Снимка: фейсбук

Катастрофа на светофара на спирка “Явор”във Варна. Бъдете внимателни (СНИМКИ)

Снимка: vn.government.bg

Военноморските сили отбелязват днес 138-та годишнината си с богата програма