in

Предстоящи събития във Варна днес

Две са по-важните събития в морската столица днес, и двете с министерско присъствие.

От 11.00 часа в конферентната зала „Варна“ на общината министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на околната среда и водите Нено Димов, кметове от област Варна и Добрич, областните управители на Варна и Добрич, представители на туристическия бизнес и бранш в региона ще вземе участие в дискусията „За по-чист морски туризъм“.

***

От 14.00 часа пред Административната сграда на „ВиК – Варна“ официално в експлоатация ще бъде пусната новата Централна диспечерна служба, Лабораторията за изпитване на водомери, както и новоизградени сгради, свързани с експлоатационно-техническото обслужване на абонатите на дружеството. На церемонията по официалното откриване на новите обекти ще присъстват министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметът на Варна Иван Портних, областният управител Стоян Пасев, кметове на общини от Варненска област, партньори на „ВиК – Варна“.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов