in

Вандалска проява от страна на адвокат! Обиди и бутна 3-годишно дете на плажа в „Аспарухово“

Адвокат обиди и бутна тригодишно дете на плажа в „Аспарухово“. Бащата на детето го подгонил с плажен чадър.

Състав на Варненския районен съд наложи глоба от 100 лева на адвокат от варненската адвокатска колегия по Указа за борба с дребното хулиганство, пише varna24.

На 13 август в късния следобед между адвокат К. К. и тригодишно момченце възникнал конфликт на плажа в кв. „Аспарухово“. По думите на свидетели мъжът отправял обидни думи към детето, бутнал го и го съборил на пясъка, а детето се разплакало.

Действията на адвоката била забелязани от бащата на момченцето, който по това време бил в морето. Мъжът излязъл от водата, взел плажен чадър и подгонил с него виновника.

Повикана била полиция от семейството на тригодишното момченце, която отвела адвоката в Четвърто РУ на МВР. И там той продължил да буйства и да обижда униформените служители. Заради поведението се наложило адвокатът да остане за определено време в Районното полицейско управление и срещу него била образувана преписка по Указа за борба с дребното хулиганство.

След преценка на прокурор от Районната прокуратура във Варна тя била внесена за разглеждане по реда на Указа за борба с дребното хулиганство във Варненския районен съд.

Съдебният акт подлежи на обжалване пред Окръжния съд във Варна.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов