in

Да очакваме ли Симеонов и във Варна и на Златни пясъци?

Снимката е илюстративна

Вицепремиерът Валери Симеонов превърна битката си за тишина във война и предприе поредица проверки на заведения в курорта „Слънчев бряг“.

Въпреки многобройните атаки и неодобрени на част от обществото, вицепремиерът не спира своите акции. Оказа се, че част от хотелиерите също го подкрепят.

В редакцията на Нова Варна постъпи информация от будни варненци, че и във Варна и комплекса Златни пясъци също според тях не се спазва наредбата на община Варна и Закона за защита от шума в околната среда.

Много от откритите заведения особено в крайните части на Алея първа посока Морска гара и почти всички открити заведения в курорта Златни пясъци не престават със гръмката музика и след 12 часа през нощта. Част от тези заведения са в близост и до жилищен квартал в центъра на Варна.

Гражданите твърдят, че вече са сигнализирали Симеонов и твърдят, че въпреки че има „проверки“ те са само фиктивни и искат реални действия.

Основният мотив е, че трябва наложените мерки да са за цялото Черноморие, а не да има само отделни акции. Това щяло да доведе и до реална ефективност и да убеди хората в силата на закона.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Георги Костов

Георги Костов е предприемач, иноватор, експерт по европейски проекти, информационни технологии и активен общественик. В миналото е бил участник в политиката.При създаването на проекта Нова Варна взима активно участие и остава почетен член на екипа от редактори. Активно се занимава с подпомагане на младите хора и иновативни проекти.