in ,

Какво време ни очаква на празника днес?

Днес повече слънчеви часове ще има до обяд, следобед ще се развива купеста облачност, привечер са възможни отделни краткотрайни валежи.

Максималните температури ще се повишат и ще са 28-31 градуса. Вълнение на морето в заливите 2 бала, около носовете и в открито море усилване до 3-4 бала. Температура на морската вода 25-27 градуса.

Днес над страната ще има разкъсана облачност, по-значителна в сутрешните часове. След обяд ще преобладава слънчево време, в отделни райони с развитие на купеста облачност, но вероятността за валежи е малка.

Вятърът ще се ориентира от север и ще е слаб, в Източна България до умерен. Максималните температури ще са предимно между 27° и 32°.

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и през деня ще остане без съществена промяна.

Над планините ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, почти без валеж. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра – около 15°.

Източник: meteo.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов