in

2-ма от Варна хванати с дрога в района на Приморски парк

На 09.08. т.г., около 16:40 часа, в гр. Варна, в Приморския парк, при извършване на полицейска проверка на Д.М. (24 г.), местен жител, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си хартиено пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и пакетче с кристално вещество. Това предадоха от МВР Варна, за „Нова Варна“.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,21 гр. и производно на амфетамин с тегло 0,01 гр.

По случая има образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 09.08. т.г., около 16:40 часа, в гр. Варна, в Приморския парк, при извършване на полицейска проверка на Р.С. (23 г.), местен жител, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,04 гр.

По случая има образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов