in

4 пожара пламнаха в събота във Варненско

На 12.08. т.г., около 09:55 часа, е получен сигнал за пожар в коридор на апартамент, намиращ се на бул. «Цар Освободител». Това информираха от пресцентъра на МВР Варна, за „Нова Варна“.

Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение в електрическата инсталация. Унищожени са 2 кв. м. дървена ламперия, опушени са 3 кв. м. стени.

На 12.08. т.г., около 12:15 часа, е получен сигнал за пожар в двора на частен дом, намиращ се на бул. «Св. Св. Константин и Елена». Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява. Унищожена е каравана, намираща се там.

На 12.08. т.г., около 14:50 часа, е получен сигнал за пожар в Л.А. «Ленд Роувър», намиращ се на пътя за Бургас, след с. Приселци. Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение. Автомобилът се е запалил по време на движение и е изгорял целият.

На 12.08. т.г., около 17:00 часа, е получен сигнал за пожар на покрива на къща, намиращо се в Дългопол. Няма пострадали хора. Причината за пожара се изяснява. Изгорели са 80 кв. м. покривна конструкция.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов