in

При спецоперация хванаха двама варненци с голямо количество наркотици

При специализирана полицейска операция са задържани двама мъже, държали значителни количества наркотични вещества. Това съобщиха от ОДМВР – Варна за Нова Варна.

На 14.08. т.г., при специализирана полицейска операция, са задържани П.К. (25 г.) и М.Г. (26 г.), двамата от Варна. В П.К. е намерена и иззета торбичка, съдържаща суха тревиста маса.

По време на претърсванията в дома на М.Г. са намерени и иззети: метална кутия и пакет, съдържащи суха тревиста маса; платстмасова кутийка с 15 бр. таблетки; две мелнички и електронна везна. Направените експертни справки показват, че тревистата маса е марихуана с тегло 14,74 гр. (иззети от П.К.) и 33,36 гр. (иззети от дома на М.Г.); таблетките са от производно на амфетамин вещество с тегло от 14,74 гр.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по него се ръководи от Окръжна прокуратура – Варна. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

Продължават действията по документиране и доказване на извършеното престъпление.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов