in ,

Тази събота Варна ще гърми! Пригответе се за дуета, който впечатли цяла България (ВИДЕО)

Настръхвате ли, когато чуете перфектно изпълнение на любимата си песен на живо?

Тогава се пригответе! Любимците на България – Христо Младенов и Димитър Атанасов – момчетата, които спечелиха сърцата на всички с ангелските си гласове, гостуват за втори път в The BRICK Bar. И отново ще покажат безкомпромисен талант! Със своите интерпретации и перфектен синхрон, всяко тяхно изпълнение е удоволствие за публиката.

Още по време на кастингите в шоуто, те получават прякора „Дует машини“ заради неуморимата си енергия.

При първото гостуване на полуфиналистите от „Гласът на България“ 4 в The BRICK Bar, множество случайни минувачи се спират, за да се насладят на изпълненията им и влизат да потанцуват.

Завинаги остават в сърцата ни с изпълненията си на „Уморени крила“, „Бягство“, „Девойко, мари, хубава“, „Няма как“ и много други любими български и чуждестранни песни.

Заведението посреща всеки, който иска да се докосне до енергията на live изпълненията с богат асортимент от напитки, включително различни промоции на бутилки, както и новото DELUXE COCKTAILS MENU с висококачествен алкохол. А ако сте гладни, можете да поръчате и от вкусотиите, които The BRICK Bar предлага.

Датата е 26 август (събота), започваме около 21ч.

Вход: Свободен

Дадохме Ви всички причини да прекарате последната съботна вечер от август в The BRICK Bar.

Побързайте да направите резервацията си сега на 0895 85 33 33

Очакваме Ви!

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/