in

ВиК Варна! Кошмарът, тормозещ от години варненци

Снимка: Петър Заков

Снимка: Петър Заков

Ало, Енергото ли е? Не, ВиК. А и на вас …….. Подобно звучи един известен виц. За съжаление, в момента варненци до голяма степен живеят в този тъп виц.

Много и легендарни са историите за ВиК Варна, на доста от тях съм присъствал и лично, и със сигурност мога да кажа, че изобщо не са преувеличени.

Всеки варненски шофьор поне веднъж е бил скандално и фрапиращо потресен от методологията, по която се правят и впоследствие се оставят спешните ремонти на ВиК.

Няма да изпадам в подробности за кои улици става въпрос, но всеки варненец със сигурност се сеща за поне един случай, в който е бил потърпеш.

Днес, след падналия дъжд, отново имаше пострадал. Този път лекар, може би бързащ да помогне на болен пациент.

Ето какво написа един от гражданите :

Орлин Балтаджиев: „Това е личната ми лекарка, която днеска няма да приема болни пациенти, защото ВИК ВАРНА отново са се представили на европейско ниво.“

Снимка: Орлин Балтаджиев

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Георги Костов

Георги Костов е предприемач, иноватор, експерт по европейски проекти, информационни технологии и активен общественик. В миналото е бил участник в политиката.При създаването на проекта Нова Варна взима активно участие и остава почетен член на екипа от редактори. Активно се занимава с подпомагане на младите хора и иновативни проекти.