in ,

На шопинг в интернет! Марка – моден бестселър вече и в България (СНИМКИ)

В забързаното ежедневие не ни остава много време за обикаляне по магазините.Пък и понякога е толкова досадно да минавате от щанд на щанд с еднотипни, скучни дрехи, да разговаряте с намусени консултанти, само и само да намерите „точната“ дреха.

И след дълго и изморително обикаляне разбирате, че това, което сте купили не е точно това, което сте търсили, а просто поредната дреха, която ще стои в гардероба.

Най – доброто решение, за да си спестите всички тези главоболия е пазаруването в интернет. С няколко движения на мишката може да разгледате целия каталог от налични дрехи и аксесоари, да подбрете нужните артикупи по определен критерий и да купите точно това, което искате.

За жените, които искат да изразят стила си и да бъдат атрактивни, www.radastyle.bg е най – подходящото място в онлайн пространството.

Rada Style представя сръбския best seller – P…S… Fashion. Като ексклузивен дистрибутор на марката за България, те предлагат цялостни решения за безупречен аутфит, който би подхождал напълно на всяка дама, както в офиса, така и в ежедневието.

 

Всички редовни клиенти, освен в online магазина www.radastyle.bg , са добре дошли и в кокетния мини шоурум, където са изложени всички нови модели на P…S… Fashion.

Там любителките на марката ще бъдат посрещнати в приятна обстановка и с много усмивки, а защо не и с чаша горещо кафе, и ще могат да пробват всичко, което са си набелязали в онлайн магазина.

За всяка жена, която се занимава с бизнес дела, елегантният външен вид е неизбежна част от ежедневието, но не се ограничавайте до строго официалните и така неудобни ризи, поли и костюми. Рада Стил предлага дрехи и аксесоари, предназначени за дамите, които целят удобство и стил в работата си и не правят компромис с външния си вид.

Много пъти съм се замисляла, че не съм попадала на магазин, който да комбинира стилни ежедневни дрехи и елегантно офис облекло, което да е в крак с модата. Това ме наведе на мисълта да търся подходящите дрехи онлайн.

След дълго търсене ми хрумна идеята да представя любимата си марка на българския пазар, защото тя комбинира всичко това, което търся аз и ще се хареса на българската жена.

След като взех решението да отворя онлайн магазин, предлагащ P…S… fashion, посетих фабриката им в Сърбия и останах очарована от атмосферата там. Разбрах, че съм на правилния път. Фасадата на сградата е цветна и свежа, а вътре хората работят с усмивки и желание. Стори ми се толкова впечатляващо и моментално ме направи горда, че съм част от тази прекрасна фирма.“
– Радостина Маркович – управител на „Рада Стил“

Разгледайте online магазина на www.radastyle.bg

И псетете цветния им шоурум на адрес: гр.Варна ул.Одесос 8

Facebook:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna. Направи своята новина най-популярна. Сподели я с приятелите си.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/