in

Плажен футбол и волейбол за полицаи от цялата страна в „Златни пясъци“

Серия от спортни прояви с участието на полицейски служители ще се проведат в к.к. Златни пясъци

От 5 до 14 септември отбори по плажен футбол и волейбол ще мерят сили на специалните плажни игрища

На 5 септември, в к.к. Златни пясъци стартира Репубиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР, организирано от Спортната асоциация на министерството. Състезанието се провежда за седми пореден път и Варна е домакин на надпреварата. В първенството ще вземат участие 8 отбора от спортни клубове от страната. На 7 септември ще бъде изиграна финалната среща, кято ще определи и тазгодишните шампиони.

Репубиканското първенство по плажен футбол за служители на МВР ще бъде открито в присъствието на заместник директора на Областната дирекция на МВР комисар Андрей Ангелов.

Турнирът е подготовка за първия по рода си Международен полицейски турнир по плажен футбол, чиито организатор е Европейският полицейски спортен съюз, съвместно със Спортната асоциация на МВР. В него ще вземат участие отбори от Русия, Унгария, Румъния и България. Международната надпревара започва на 9 и ще завърши на 14 септември.

Успоредно с Международния полицейски турнир по плажен футбол, от 11 до 14 септември, на специалните игрища на плажа в к.к. Златни пясъци, ще се проведе и Републиканското първенство по плажен волейбол за служители на МВР, в което ще участват 30 двойки мъже и жени от цялата страна.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов