in , ,

За всички стилни дами! Покажете характер с Pesh Art. Вече и във Варна

Коя е най-голямата страст на всяка жена ? Обувките , разбира се.
Обувките са неизчерпаем източник на вдъхновение и добро настроение. Те са важна част от визията ни, изразяват индивидуалния ни стил и вкус. Показатели са и за вътрешния ни свят и характер. Обувките са страст, мания и начин на живот.

Новият чифт обувки винаги е имал невероятни ефекти, като например моментално да освежи миналогодишен тоалет или просто да ни накара да се чувстваме по-привлекателни.

Повечето жени възприемат обувките, като произведение на изкуството – бутиковите модели на Pesh. Art® са именно това – изкуство въплътено в изработката на невероятно стилни и качествени обувки.

Pesh. Art® е бранд за 100% естествени обувки и аксесоари, изработени ръчно от професионалисти – комбинация от много труд и любов.
Oбувките на „Пеш Арт“ имат свой уникален стил и колекциите никога не се повтарят една с друга, което означава, че дизайнерите имат неизчерпаемо вдъхновение за създаване на модели, актуални и забележителни.

Всеки продукт носи свой собствен, уникален характер. Обувките са неповторими и различни, а изработката е изключително детайлна и изящна. Просто няма как да ги подминеш без да ги забележиш.
Изделията с декорация – ръчно изработена рисунка, са уникати. Това означава, че всеки конкретен модел се изработва ръчно и има своите различия от всеки друг подобен. Вие и само Вие ще притежавате този уникален чифт красота.

Стартирахме с идеализъм и усмивки през 2014г. и от тогава до сега се борим за тях всеки ден. Днес Pesh. Art® е моден бранд за ръчно изработени и ръчно рисувани обувки и аксесоари, ситуиран в гр.Пловдив, ул. Чорлу 84. Всяка изрaботка е комбинация от много труд и любов, вложени в продукти с уникален характер.


Нашата основна задача е да правим клиентите си щастливи и доволни посредством качество, постоянство, отзивчивост, разбиране, усилие за задоволяване на нуждите и желанията на клиента, разнообразие, въображение и уникалност. Гарантираме на клиентите си качество и неповторимост.“, сподели за „Нова Варна“ Ваня Пешина, собственик и управител на „Пеш Арт“.


Уникалните модели на Pesh. Art® може да разгледате онлайн на www.pesh.bg , а обувките ще пристигнат при Вас с безплатна доставка.

За радост на всички дами от Варна, отскоро обувките на „Пеш Арт“ може да откриете в магазините:
– Vintage House Boutique, Palah Centre;
– Vintage House Boutique, бул. Цар Освободител 57

Там ще видите избрани модели от всички нови колекции на марката и ще се убедите в изящната им изработка и качество.

За контакти:
Тел. 0888 08 55 09
Facebook:

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/