in

Предстои промяна в квартал „Левски“ във Варна

Снимка: www.google.bg/maps

Работна среща по „Идеен проект за изграждане на мултифункционална спортно-рекреационна зона” в кв. „Левски“ ще се състои на от 17.30 часа на 12 септември 2017г. в 223 зала на Икономически университет – Варна.

Проектът е на ИУ и се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна по програма „Варна – Европейска младежка столица”. Основната цел е да предложат адекватни и приложими варианти за превръщане на два несъседни градски терена с обща площ приблизително 9000 кв.м., в притегателна и атрактивна зона за младежи.

Участниците ще се запознаят със състоянието на терените и добрите практики от чужбина. Всеки ще има възможност да изкаже мнение и да даде предложение. На база генерираните идеи, виждания, очаквания и нужди на общността, съобразени и със законовите изисквания за развитието на градската среда, ще се изработи идеен проект на зоните, включващ визуализация и архитектурен макет, поясняват от пресцентъра на Сдружение „Варна – Европейска младежка столица 2017“.

Ако имате интерес към развитието на градската среда и архитектурата, ако имате влечение към спорта, ако сте жители на варненския квартал. „Левски” или просто искате да станеш част от един иновативен проект, заповядай на посочената по-горе работна среща!

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов