in ,

Варненци вече имат свой Октобърфест. 1 тон бира ще се раздаде безплатно за 1 седмица! (СНИМКИ)

Хладна бира на корем в приятна компания – колко пъти сте си представяли тази идилична картинка по време на досаден работен ден или просто когато ви се е искало да разпуснете, наслаждавайки се на халба с любимата ви пенлива напитка?

Е, дойде и вашият момент! След като почерпиха варненци с половин тон козунаци за Великден, Фънрайд ЕООД са ви подготвили още едно вълнуващо преживяване, отново с много подаръци!

Този път ви пренасят в атмосферата на най-популярния фестивал в Германия – Октобърфест. Там се изпиват милиони литри златиста бира, а да се докоснеш до усещането, познато на посетителите на световния празник на бирата, е нещо наистина единствено по рода си.

Октобърфест в Германия

Ще имате уникалната възможност да избирате между стотици видове бира от цял свят. За да усетите автентичния им вкус, ще можете да пиете любимата си напитка от стъклена халба, която ще ви бъде предоставена срещу депозит.

По този начин ще намалим значително вероятността за замърсяване на терена и ще придадем един по-автентичен облик на мероприятието.“ – коментират организаторите.

Докато отпивате от най-обичаната хмелена напитка, ще можете да участвате в множеството игри с публиката, в които са предвидени награди на всеки кръгъл час.

Октобърфест в Германия

Ако не си падате по игрите, ще имате възможност да се наслаждавате на атрактивната културна, музикална и шоу програма на специално предназначената за събитието сцена с озвучение, а декорацията ще бъде в тематиката на Октобърфест.

Акцент сред атракциите ще бъде и огромен рекламен балон с горещ въздух, който ще се издига над земята.

Организаторите от Фънрайд са предвидили 1 тон бира, която ще бъде раздадена безвъзмездно на посетителите – още една причина да не пропуснете тази есенна емоция!

Октобърфест в Германия

За варненския Октобърфест ще бъдат осигурени огромни маси, които събират по 30 души всяка, така че не се притеснявайте да доведете цялото си семейство!

Октобърфест в Германия

За малките посетители е предвиден голям лунапарк с много развлечения, в който дори и големите могат да се забавляват.

Освен всичко друго, на събитието ще бъдат изложени и ретро автомобили, които всеки желаещ ще може да разгледа, а част от феста ще бъде предвиден за български занаятчии и производители.

Октобърфест в Германия

Мястото е парк Аспарухово – до игрищата.
Събитието ще бъде с продължителност една седмица – от 25.09 (понеделник) до 01.10 (неделя).

За участие и информация: 0894 700 679
e-mail: funride@abv.bg

Ето и линк към самото събитие във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/1028112897331611/?__mref=mb

Октобърфест в Германия

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов