in

Румънски пророк: Разрушително земетресение с магнитуд 8,3 по Рихтер ще удари Вранча

Силата на румънския пророк и свещеник Йоан Истрат е да предсказва предстоящи земетресения. Неговите предсказания рядко са неверни. Даже може да се каже, че той почти никога не греши. Неговото последно предсказание е, че скоро предстои земетресение с магнитуд 8,3 по скалата на Рихтер с епицентър Вранча, зона с висока сеизмична активност, предава esoreiter.ru.

През последните дни в района на Карпатите се наблюдава характерна сеизмична активност, чиято сила по принцип не превишава 3 бала. Въпреки това, Йоан Истрат потвърждава, че много скоро там ще се случи разрушително земетресение с магнитуд, по-висок от 8 бала по скалата на Рихтер.

В румънската столица Букурещ интензивността на земетресението се очаква да достигне 7 бала.

„Подземната буря“, както я нарича пророка, ще бъде също разрушителна и за Западна Русия, както и за Молдова и Украйна.

Православният свещеник е предсказал силното земетресение в Румъния през 2016 година, както и разпадането на Евросъюза.

Румънският ясновидец и духовник Йоан Истрат предупредил, че през изминалата есен в Румъния ще има силен трус и последвало земетресение с магнитуд 6,1 по Рихтер. И въпреки че сеизмолози от румънския Геофизичен институт твърдели, че да се предскаже такова земетресение, е невъзможно, то се случи в края на миналата година, с епицентър близо до румънската столица. Земетресението беше с магнитуд 5,6 по Рихтер и беше силно усетено и в Северна България.

Свещеникът познал и за излизането на Великобритания от ЕС, както и дълговата криза в Гърция.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов