in ,

Варненци, чудите се къде да похапнете вкусно? Какво ще кажете за нещо различно

Къде да хапнем днес ? – често ли си задавате този въпрос ?
Ако и на Вас ви е омръзнало от комерсиалните, претъпкани с туристи, заведения на главните алеи и от еднообразната храна, ние Ви предлагаме едно ново заведение, контрастиращо напълно на тази досадна обстановка.

Пицария La Vita, ще ви посрещне с невероятна лятна градина, където можете да се насладите на приятна атмосфера, за сутрешно горещо кафе, за да опитате вкусен специалитет от обедното меню или да споделите апетитна вечеря с приятели. А освен всичко това La vita e истински рай за любителите на пицата.

Ресторантът е изключително уютен с просторна зала, която дава възможност комфортно да се настанят и най-големите компании.

А храната?

В менюто ще откриете разнообразие от вкусотии, които ще задоволят и най-изтънченото небце и то на много атрактивни цени.
Пицария Ла Вита предлага на своите гости, както класически пици, така и изцяло нови предложения, които може да опитате само при тях. Прошуто, Балканска, Гръцка, както и специалната пица La Vita, са само част от ранообразното меню.


А ако Ви се хапва и нещо друго, заведението приготвя интересни предястия, салати, морски деликатеси и много други изкушения.

Пицария La Vita е подходящa за всеки повод: освен рожден ден (за малки и големи), тук може да организирате фирмено парти, романтична вечеря или просто превърнете обикновения ден в повод, за да хапнете нещо вкусно.

Ако планирате рождения ден на вашия малчуган – лятната градина на Ла Вита е точното място.

Там малките гости ще бъдат посрещнати с детски кът с люлки, пързалка и много играчки, където могат да щуреят на воля. Градината е много подходяща и за парти с аниматор – просторна е и има място за игри. Може да сте сигурни, че децата няма да скучаят, и ще похапнат вкусно, така обичаните от тях пици. А за да бъде празникът Ви още по приятен, интериорът може да бъде украсен с цветни балони и декорации.

Изключително кокетният стил на заведението ще се понрави, дори и на най – взискателните посетители.

Зеленината, която обгръща пицарията действа освежаващо и релаксиращо на всички гости, а любителите на флората, могат да се насладят и на голямото дърво на живота, което краси лятната градина на Ла Вита.

Коментарите на посетителите , сами говорят за прекрасните емоции, които може да си подарите в пицария La Vita:

„Чудесно местенце за хапване в летните дни. Приятно, уютно, голяма градина и наличие на детски кът, където децата да щуреят. Вкусна храна. Усмихнат и любезен персонал!“

„Райско мястo! Със страхотна кухня и невероятно обслужване!“

„Много ни хареса! Вкусна храна поднесена изискано, свежо и цветно, спокойно местенце, а градината е чудесна. Поздравления за целия екип -Успех! Ще ви посетим отново“

Tелефон за резервации: 0887 751 177

Усмихнатият персонал на Ла Вита ви очаква на адрес: ул. Балчик 7

На Facebook страницата може да видите актуално обедно меню за всеки ден от седмицата:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/