in ,

Посрещнете есента в пивоварна „Черната овца“

Всеки, направил резервация, ще участва в томбола с награди.

В първия учебен ден The Black Sheep Brewhouse ще изпрати лятото и официално ще открие есенно-зимния сезон.

На 15 септември пивоварната ще посрещне своите гости с музика на живо, най-добрата бира „Златна Варна“ – собствено производство и специално бирено меню. Изненадите не свършват до тук. За доброто настроение ще се грижат музикантите от Umbrella Band, a за всеки направил своята резервация преди деня на откриването е гарантирано участие в томбола с награди. Телефонът за резервации е 0877 600 900.

„Umbrella Band“ тази есен ще забива в „The Black Sheep Brewhouse“ Варна

The Black Sheep Brewhouse e малка независима пивоварна, произвеждаща бира „Златна Варна“ по чешка рецепта и влагайки 100% ечемичен малц. Заведението, което е в централната част на града, се намира в старата историческа сграда, която бе изцяло реконструирана, но със запазен облик в духа на градската архитектура. В The Black Sheep Brewhouse се въплътени модерни технологии и домашния уют.

Пивоварната разполага с над 250 места в няколко зали с модерен интериор и открита вътрешна лятна градина.

В пивоварната е помислено и за спортните фенове. Всички зали разполагат с ТV монитори за горещи футболни емоции през студените месеци.

The Black Sheep има модерно оборудвани кухни, в които готвачите поставят акцент върху пресните и качествени продукти.

Менюто е изцяло съобразено с тематиката на заведенията и включва предложения, както за любителите на английската и американска кухня-бургери и различни видове пресни картофки, така и за тези които са почитатели на традиционните ястия и средиземноморски вкус – основни ястия с телешко, свинско, агнешко месо, както и морски деликатеси.

Трите бара в заведението предлагат богат избор на алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и топли напитки и разбира се, освен собсвената си марка „Златна Варна“, предлага и подбран асортимент от над 30 вида наливна и бутилирана бира от различни краища на света.

 

The Black Sheep предлага – жива бира, жива музика, жива емоция.

За резервации: 0877 600 900

Facebook:

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/