in

Предстоящи събития днес във Варна

От 09.00 часа в парк хотел „Персей“ ще започне вторият ден на ХІІ Международна конференция „Производството на органични храни и био продукти – ключов фактор за развитието на селските райони в Централна и Югоизточна Европа“, организирана от Регионален Клъстър „Североизток“, съвместно с Варненска Търговско-Индустриална Камара.

От 10.00 часа в пресцентъра на УМБАЛ „Св. Марина“ ще се проведе пресконференция по повод старта на обучението на лекари от болници в Североизточна България по програма на Министерство на здравеопазването за ендуваскуларно лечение на исхемичен инсулт.

От 11.00 часа в големия Арт салон в сградата на Радио „Варна“ ще се проведе пресконференция по повод 17-то издание на Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми.

От 14.00 часа на входа на Морската градина ще бъде открита изложба на студентски проекти, изготвени в рамките на Студентската лаборатория „Варна – град за хората“.

От 14.00 до 16.00 часа общинският съветник от ПП ГЕРБ Борислав Нанков ще има приемна за граждани в офиса на партията на ул. „Георги Бенковски” №1.

От 18.30 часа пред филиала на театър „Стоян Бъчваров” полицаи и пожарникари ще излязат на протест заради липсата на социален диалог в МВР.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов