in , ,

Спечели езикова стипендия и превърни знанията си в професия с iCard и Алианс Франсез Варна

Според последните проучвания на пазара на труда, едно от най-важните условия за успешна кариера е именно желанието за развитие, изразяващо се в постоянното усвояване на нови умения и способността да се променяш и приемаш промяната.

Високотехнологичната компания iCard е известна отдавна на световния пазар със своите иновативни и достъпни финансови решения.

Според тях самите, успехът им до голяма степен се дължи на умението да гласуват доверие на всеки, за който стремежът към личностно и професионално израстване вървят ръка за ръка.

За пореден път iCard дава зелена светлина на целеустремени хора с желание за развитие в кариерата.

В това си начинание iCard обединява усилия с престижния образователен център Alliance Française – Варна и франкофонското общество в България.

Кампанията има за цел да помогне на всички, които се стремят да усъвършенстват лингвистичните си умения, обичат френската култура и най-вече търсят да осъществят професионално себе си в иновативна и международна бизнес среда.

Съвместно с варненския филиал на езиковата школа, iCard ще предостави на избран кандидат напълно безплатно курс за шест езикови модула – от ниво В1 до В2 с последваща възможност за дългосрочно развитие във френскоговорящия си екип.

Така че, независимо дали избирате първи учебен ден или първи работен ден, не се колебайте повече. Сега е моментът да направите първата крачка с iCard и да откриете успеха. Сигурни сме, че пътят води само напред!

* Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/