in

Важно за шофьорите! За час ще бъде спряно движението през ГДПП Дунав мост – Русе

Днес по обяд за един час ще бъде преустановено пропускането на моторни превозни средства през ГДПП Дунав мост – Русе, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Целта е гарантиране безопасното преминаване на участниците в лекоатлетическия шосеен пробег „Бягане на свободния дух Гюргево – Русе“

От ГД „Гранична полиция“ информират, че на 16 септември, събота, от 11 до 12 часа, ще бъде преустановено пропускането на моторни превозни средства през ГКПП Дунав мост – Русе. Причината е провеждане на лекоатлетически шосеен пробег „Бягане на свободния дух Гюргево – Русе” (Free Spirit Run Giurgiu – Ruse) и гарантиране безопасното преминаване на състезателите по мостовото съоръжение.

Участниците ще стартират в 10.30 часа от площад “Свобода” в Русе и ще преминат по 15-километровото трасе до центъра на Гюргево, Румъния.

В периода на ограничението пътуващите могат да ползват съседните гранични контролно-пропускателни пунктове в зоната за отговорност на РДГП – Русе.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов