in

Митьо Очите отново в топ форма – гмурка се за калкани в Черно море (СНИМКА)

Митьо Очите отново в топ форма. Няма и помен от пораженията след стрелбата миналата година.

Несебърският бос Димитър Желязков – Очите продължава да се забавлява и да дразни враговете си. Негови приближени показаха  снимка на Митьо, на която той позира с набучен на харпун калкан, съобщава Флагман.бг.

Кадърът е направен преди броени дни на борда на яхтата на Очите. Желязков вече се е върнал към едно от любимите си занимания, гмуркайки се във водите на Черно море. Босът неведнъж е признавал, че обича да лови рапани, а сега демонстрира и страстта си към риболова, ловувайки дълбоководния хищник.

На фотоса, който показва Митьо Очите по бански, се забелязва, че босът продължава да трупа мускулна маса и по краката. Тази част на тялото значително изоставаше от големите бицепси на Митьо, тъй като гавазите на Божидар Кузманов – Кравата бяха нанесли сериозни поражения на Желязков от кръста надолу след стрелбата във 4you. По тялото на несебърлията вече не се виждат и белези, които да напомнят за кървавата касапница преди малко повече от година в Слънчев бряг.

Припомняме, че преди около месец Очите се поглези със супермощно „Дукати”. Той решил да отпразнува разрива в редиците на кръвния си враг Божо Кравата със скъпия подарък, върху който може да бъде забелязан да фучи из улиците на Несебър и Слънчев бряг.

Снимка: Флагман.бг

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов