in

Бременна жрица направи шокиращи разкрития за платената любов

Бременна проститутка, наречена условно Бети направи шокиращи разкрития със скрита камера в предаването „Офанзива“ по Канал 3. В ролята на таен клиент влезе водещият Любомир Огнянов.

Бети е от Варна, на около 30 години. Тя разказа, че работи в публичния дом, който се намира в София от 4 години, пише „Блиц“.

Обясни, че тя и колежките й си имат отговорник. Жрицата на любовта заяви, че често има клиенти, които не правят секс с нея, а само я гледат. Уточни, че не приема клиенти, които не говорят български.

Категорична е, че не си позволява да прави секс без презерватив. Не се притеснява, че с професията си ще увреди бебето. По думите й, напротив – сексът по време на бременността помага за по-безпроблемно раждане.

Според проститутката, която каза, че пуши по 10 цигари на ден, пушенето също не е проблем. Разказа още, че бебето й е от грък, с когото се запознали в България и си „поживели“. Когато обаче чужденецът разбрал, че Бети е бременна, си заминал в Гърция и не й се обадил повече.

Проститутката има сестра близначка, която обаче не е в бранша – омъжила се в чужбина.

Бети каза, че все още не знае пола на малкото, но иска да е момиче. Планира да остави бебето си за отглеждане в социален дом, а после да си го прибере. Секс труженичката каза, че не се притеснява от полицията. „Нали за това си плащаме“, уверена е проститутката.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов