in

Варненец се оплаква от нагъл служител (Видео)

Вчера във Фейсбук, възмутен клиент се оплака от служител, който се е държал агресивно, нахално и неуважително.

Прилагаме целия текст без редакторска намеса:

„Вижте добре това момче!

Posted by Данаил Лазаров on Saturday, September 16, 2017

Той е служител на фирма под изпълнител на „Виваком“ за град Варна и ходи да включва нови клиенти на „Виваком“, но е изключително нагъл, арогантен и неуважителен! Държанието му е крайно агресивно и нахално!

Днес този служител дойде да прокарва кабел за интернет на улица „Д-р Желязкова“ бл. 16 вх. Ж и при опит от моя страна да разбера как се казва той, тъй като идва да извършва някакви технически дейности в нашия вход, където аз живея и предвид, че майка ми е домоуправител на входа, а също и предвид факта, че същия влиза и в избените помещения мисля, че беше уместно и нормално той да се представи, а и от фирмата, където работи са му дали именно затова служебна карта, която да носи на вратът си точно за да може да се идентифицира на хората, където ходи да работи, но същия по нагъл и неуважителен начин отказа да си каже името, а отговори, че се казвал -„Бай Хуй“!!!

След това същия се държа крайно арогантно и агресивно, като започна да ми казва аз да съм излязъл от входа, където живея, защото съм му бил пречел да работи, като съм говорил по телефона!

Това е повече от наглост, защото аз живея в този вход и още повече му обясних, че съм там в качеството си на представител на домоуправителя и оказвам контрол, следя за реда и нормалното извършване на техническата дейност от негова страна за да няма поражения и вреди в сградата, а същия с цялото си нахалство ме гони от сградата, в която аз живея, а той реално е никой там и дори отказва да се представи, а влиза в мазите ни и ходи по етажите…!

Това е повече от безобразие и наглост! Веднага се обадих на „Виваком“ да подам оплакване от този служител!
След това казах на въпросния служител, че след като отказва да се представи и се държи по такъв обиден, арогантен и агресивен начин аз ще извикам полиция за да го изгонят от входа и тогава той си замина и не прокара никакъв кабел!

Ако го видите във Вашата сграда, гонете го и викайте полиция, защото поведението му граничи на моменти с престъпно!“

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов