in

Чуждестранни влогъри полудяха по Гери-Никол

Сам и Дро са сред най-големите Интернет сензации в You Tube. Двамата са изключително колоритни и хобито им е да реагират на песни от цял свят като заснемат видео на това как ги слушат за първи път. 

И двамата са едни от най-големите фенове на Гери-Никол, пише „Телеграф“.

Дро, който е от Португалия, но живее в Сащ е фен на българската музика и всяка седмица прослушва поне една нова песен. Обожава песните на чалга звездите ни.

Влогър е от две години, но има но има толкова много фенове, че се опитва да научи български език. Най-голямата му любимка от родните изпълнители е Гери-Никол.

Още първата нейна песен, която чул го накарала да се влюби в изпълнителката. По време на клиповете не спира да да се усмихва, да пищи, да танцува като Гери-Никол, независимо, че няма представа за какво се пее в песните. По професия Дро е танцьор, винаги е с перфектна прическа, боядисана в луд цвят и много грим.

Филипинецът Сами се приема  повече като „тя“. Каналът му Sammyreakts има над 200 000 фенове, като освен реакции на музикални клипове често показва как се гримира и си прави прическата. Единствената българска музика, която слуша са песните на Гери-Никол.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов