in , ,

Стадион „Локомотив“ – Варна вече не е същият, преобразен от Palms Bet (СНИМКИ)

Екипите на двете игрални зали от веригата Palms Bet във Варна показаха любовта си към града и се включиха в почистването на морската столица, в рамките на инициативата „Да изчистим България заедно“.

Мотото на кампанията „Играем чисто! България един отбор“ вдъхнови всички работещи в залите Palms Bet, намиращи се на бул. Цар Освободител 109а и в MALL VARNA.

Въоръжени с ръкавици, чували, хъс и добро настроение, доброволците от двете игрални зали и бинго Palms Bet за няколко часа преобразиха стадион Локомотив и околните площи. Мястото вече изглежда по друг начин. Дано го виждаме такова още дълго време, обясниха екипите след добре свършената работа.

От веригата Palms Bet бяха категорични, че догодина отново ще се включат в зелената инициатива.

Трябва да осъзнаем, че ние сме отговорни за всичко, което се случва наоколо. Затова не бива да стоим безучастно и да се оплакваме, че градът ни е мръсен. Ние избрахме да запретнем ръкави и да се включим в почистването, защото Варна е нашият прекрасен роден град и заслужава да бъде чист, красив и уютен!“, споделиха амбициозните момичета и момчета от Palms Bet във Варна.

Facebook:

 

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/