in

Филип Киркоров „разби“ варненската сцена на снощния си концерт

Снимка: plovdiv.bg

Снимка: plovdiv.bg

Филип Киркоров срази Варна с грандиозен концерт в Двореца на културата и спорта във Варна.

Популярният изпълнител посети родния си град Варна за своето грандиозно лятно турне под името „Я“ („Аз“).  Филип Киркоров разби сцената на Русе, след което пристигна и във Варна. Следващите му концерти ще бъдат в Бургас, Пловдив и София.

Концертът продължи цели 3 часа и цялата публика беше във възторг от организацията на концерта, шоу ефектите и най-вече, разбира се, от самият Филип Киркоров.

Той беше бурно аплодиран на сцената, особено когато получи званието „Почетен гражданин на Варна“, връчено му от зам. кметa на Варна, Базитов.

Припомняме ви, че още в началото на лятото, Филип Киркоров беше един от шестимата души, които бяха одобрени за получаване на званието „Почетен гражданин на Варна“  на съвместно заседание на комисиите „Наука и образование“ и „Култура и духовно развитие“ към Общинския съвет във Варна.

Руският певец с варненски корени беше истински развълнуван и каза, че тази вечер ще остане в съзнанието му за цял живот.

Варна е най-красивият град на света. Сърцето ми е тук, в този град.“, допълни самият той.

Много пъти съм минавал с автобус към „Златни пясъци” и в лявата страна съм се заглеждал по тази красива Спортна зала. Не съм си и представял, че някой ден ще имам тук голямо шоу.“

Певецът на „Мне мама тихо говорила“ и невероятни кавъри на хитови български песни разкри още, че в деня преди концерта си във Варна се е разходил до улица „Беласица”, където се намира родната му къща.

Киркоров изпя ”Незабрава”, позната в изпълнение на Катя Филипова, и „Телефонна любов” на Васил Найденов.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов