in

Най-голямото британско семейство посрещна бебе N 19

Снимка: Daily Mail

Ноел и Сю Радфорд от Моркамб, Ланкашър, посрещнаха деветнайстото си дете Фийби Уилоу. Те са родители на най-голямото семейство във Великобритания, а първият им син Крис е на 27 години. Двойката казва, че вероятно ще опитат да закръглят бройката на 20. Собственици са на семейна пекарна и живеят във викторианска къща без да ползват социални помощи.

Бащата Ноел Радфорд споделя пред The Sun, че другите деца от семейството се редят на опашка, за да гушнат новото бебе.

Семейството се състои, освен от родителите, от децата Крис (27), Софи (22), Клои (21), Джак (19), Даниел (17), Люк (15), Мили (14), Кейти(13), Джеймс (12), Ели(11), Ейми (10), Джош (9), Макс (7), Тили(6), Оскар (4), Каспър (3), Хейли на 13 месеца и новородената Фийби.

Снимка: Daily Mail

Двойката е изгубила едно дете в 23 седмица от бременността преди 3 години.
Сю забременява с първото си дете, когато е едва на 14. С Ноел решават да задържат бебето , тъй като и двамата са изоставени при раждането си и в последствие осиновени.

Семейството живее в голяма викторианска къща, бивш старчески дом, която си купуват преди 11 години. Гордеят се, че нямат кредитни карти, нито финансови задължения. Всяка година ходят на почивка в чужбина.

Снимка: Daily Mail

Господин Радфорд тръгва за работа в 5 часа всяка сутрин и работи по 11 часа на ден в пекарната, където по-големите деца му помагат. Съпругата му се грижи за домакинството и пуска по 9 перални дневно.

За храна семейството харчи около 300 лири седмично. Всеки ден в дома им се изпиват 8 литра мляко, три литра сок, изяждат се три кутии зърнена закуска и се изразходват 4 ролки тоалетна хартия. Бюджетът, определен за подаръци за рождени дни, е 100 лири, а за коледни подаръци семейството харчи между 100 и 250 лири.

Семейство Радфорд имат и три внучета, деца на дъщеря им Софи.

Източник: Daily Mail

Превод и редакция: „Нова Варна“

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/