in ,

Грандиозен тридневен парти маратон за откриването на зимния сезон в обновения The Garden Bar – Варна (СНИМКИ)

Казахме „Довиждане“ на летния сезон, но за всички, обичащи да прекарват качествено свободното си време, краят на това лято бележи началото на нещо ново.

Докато други заведения във Варна удрят спирачката и се оттеглят за зимен сън, The Garden Bar настъпва с пълна газ. Факт е, че всички познават успешния и наложен бранд The Garden bar. Но се пригответе за нова първа среща с него.

Терминът Update, познат в технологиите, изразява подобряване на предишната версия. Следвайки световните тенденции, новата версия на The Garden Bar ще ви представи съвършено качество до най-малкия детайл, подобрявайки…всичко!
Още с влизането ще ви грабне изцяло обновената визия на заведението – приятната и светла дневна атмосфера вечер се преобразява във впечатляваща клубна обстановка – просто няма как да останеш настрана от купона!

Разбира се, The Garden Bar ще отпразнува своя Update и ще открие официално зимния парти сезон с тридневен парти маратон. Не пропускайте трите вълнуващи OPENING епизода:

На 28 септември (четвъртък) се пригответе за смях до дупка с „Тутурутка“, които ще бъдат в пълен състав.

На 29ти (петък) предизвикателната и талантлива певица Donna ще вдига парти градусите заедно с dj Тони и dj Гено.

На 30ти (събота) атмосферата в The Garden Bar става още по-гореща с красивите амазонки Биляна Йотовска, Невена Воденичарска и компания, които ще представят единствения по рода си бляскав fashion & dance спектакъл The Secret Garden Show.

Входът и за трите събития е свободен. Начало 21,00 ч.

Посещавайки The Garden bar сутрин, ще можете да се насладите на любимата си ободряваща напитка, а за перфектен старт на деня заведението предлага и меню с подбран асортимент с вкусни закуски, сред които има и здравословни предложения.
В The Garden Bar са помислили и за всички, които пропускат закуската и хапват по-късно. Някои от изкушенията са талиатели с бавно печено свинско месо, пресни гъбки и ароматен пармезан, поднесено с пресен босилек. А може би предпочитате зелена салата с бавно печено козе сирене, сушени смокини, прясно печени орехи и малинов дресинг? Или бургер с бавно печено млечно телешко с разтопен чедър, резен домат, фини шайби пресен пипер и лук, обвит в хрупкава питка, поднесен с пресни картофки.

 

Бургер с хрупкаво пиле, чедър и лучени кръгчета

А какво ще кажете за десерт:
Традиционно направено тирамису със сос забайон, бейлис и хрупкав крокан, както и домашна бисквитена торта – мнооого голяма порция като за двама.

Опитайте бисквитената торта на The Garden bar

А в добавка към всичко, заведението предлага собствен кетъринг, така че ако ви предстои рожден ден, моминско/ергенско парти или фирмен купон, тук можете да получите пълна организация за своето събитие – от украсата до храната и напитките. А от обслужването както винаги ще бъдете очаровани.

Със сигурност ще бъдете впечатлени от вечерния Update в The Garden Bar. Коктейлното меню, което е сред топ акцентите на заведението, ще разкрие нови хоризонти за сетивата.

Домакините споделят:
„The Garden Bar винаги се асоциирал с голямо разнообразие на вкусни класически и нестандартни коктейли. През новия сезон няма да изневерим на клиентите си и отново ще бъдем като еталон за иновации. Ще презентираме нови и познати коктейли като създадем нови вкусови усещания чрез вкусна и ароматна плодова пяна, както и чрез съвременни кулинарни технологии. Тези методи за приготвяне на коктейли откриват много възможности за творчество и са истинско предизвикателство за клиентите-любители на новите световни тенденции.“

Изкушаващи коктейли

Не забравяйте и че в The Garden Bar всяка вечер е парти вечер.

Музикални събития има 7 дни в седмицата /дори и в неделя!/ Вие избирате кога да празнувате или просто да пийнете с приятели, като всяка една от вечерите можете да се възползвате от актуални промо предложения на бутилки марков алкохол.

За резервации: 0898 785 888


 

*Спонсорирана публикация

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/