in ,

Моторист загина на място, а спътникът му е с откъсната ръка след инцидент на пътя Бургас – Варна

Снимката е илюстративна.

Снимката е илюстративна

Мъж загина след тежък пътен инцидент, а друг е с опасност за живота.

На 24.09.т.г. около 05.00 ч. на пътя Бургас – Варна, на км. 197 в условията на остър ляв завой, по неустановени до момента причини самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела мотоциклет „Хонда“, с бургаска регистрация, управляван от 29 годишния И.Т. от Враца, който загинал на място, съобщават от МВР-Бургас за Нова Варна.

Спътникът му – М.М., 28 годишен от Бяла Слатина е с откъсната дясна ръка / откаран е в УМБАЛ – Бургас с опасност за живота/.

На същата дата около 11.20 ч. е възникнал друг пътен инцидент по пътя Бургас – Малко Търново, км. 285.500 поради движение с несъобразена скорост в условията на ляв завой.

Блъскайки се в мантинелата мотоциклет „Ямаха“, с бургаска регистрация, управляван от 34 годишния А.Б. от Айтос, нанася материални щети на четири метални колчета от еластичната преграда.

Шофьорът е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ на болница „Бургасмед“, с опасност за живота и диагноза „фрактури на челюстта, на дясната ключица, на повече от пет ребра в дясно, гръдната кост и по гръбначния стълб“.

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов