in

Шофьор от Варненско помете 8-годишно момиченце и бебе край Айтос

Снимката е илюстративна

Осем годишно момиченце от Айтос и 1-годишната му сестричка са с опасност за живота, след като шофьор на Волво ги блъснал на пътя.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР-Бургас за Нова Варна.

На 22.09.т.г. около 13.50 ч. в близост до р-т „Градина” край Айтос, с посока на движение от Айтос към Карнобат, л.а. „Волво С 40”, със софийска регистрация, управляван от 53 годишния В.К. от с. Приселци, обл. Варна, поради движение с несъобразена скорост блъска пресичащите пътното платно пешеходци – М.Й., 8 годишна, носеща на ръце едногодишната си сестра – С.Й., и двете от Айтос.

Децата са настанени под лекарско наблюдение в отделение „Реанимация” с опасност за живота – бебето с комоцио и фрактура на дясната бедрена кост, а по-голямото момиче с „политравматизъм”.

За момента не е ясно дали децата са пресичали неправомерно пътното платно, но полицаите са успели да установят, че спирачният път на колата, която ги е отнесла, е по-голям от очакваното при разрешената в участъка скорост.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов