in ,

Във Варна разкриват невероятни шансове за бъдещи студенти

От Unify подготвят студентите безплатно за топ университети в чужбина.

Висшето образование в чужбина става все по-популярно през последните години. След създалата се несигурност около БРЕКЗИТ, образованието в Холандия става най-предпочитана дестинация за ученици и студенти, които искат да продължат обучението си в бакалавърска и магистърска степен извън България.

Страната на лалетата е много желана поради редица факти. Таксите са достъпни, може да се ползват студентски кредити и допълнителни финансирания; методите за обучение са съвременни и практически насочени, а изборът на програми на английски език е огромен. В много от университетите, стажът е задължиелна част от учебния процес, което помага на студентите много бързо да се реализират след завършване на бакалавърската си степен. Образователната система в Холандия е на едно от челните места в Европа. Дипломите на завършили студенти в Холандия са международно признати.

Много интересно събитие ще се състои следващата седмица на 17ти октомври във Варна – Дни на Образованието в Холандия.

По време на това изложение ще имате възможност да се срещнете с най-голям брой ТОП Холандски университети на едно място. Събитието се организира за трета поредна година от UNIFY – единственият специализиран консултант за образование в Холандия.

„Специално за всички ученици, студенти и родители сме поканили още нови университети, холандски преподаватели, с които да могат да се срещнат лично, както и български студенти, които учат там и са готови да разкажат какво е да си студент в Холандия. От личен опит знаем, че това е най-лесния и достоверен начин да се получи нужната инфромация. След успешната кампания миналта година, Варна отново ще бъде домакин на Holland Day.“

– Елица Гочева, Мениджър на UNIFY за Източна България.

От нея разбрахме, че всички консултанти на UNIFY са вече завършили студенти в Холандия и съдействат с целия процес на избор на университет, кандидатстване и подготовка преди заминаване напълно безплатно.
Събитието ще се проведе на 17 Октомври 2017, Вторник, от 14:00 до 18:00 в хотел Swiss-Belhotel (бивш Димят) във Варна.

Събитието е напълно безплатно за ученици, студенти и родители, като е нужна само регистрация на http://unify.bg/component/contact/register.html
За повече актуална информация може да се присъедините към събитието на UNIFY – Образование в Холандия във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/805883849588748/

И на телефон +359877 777 651

А ето и малко повече информация за организаторите UNIFY:

-Те са единствения специализиран консултант за Холандия в България и Източна Европа!
– Те работят само с Холандски университети, което им дава възможност да знаят всички подробности за всяка една програма, за всеки един университет!
– Всички образователни консултанти на UNIFY са вече завършили студенти в Холандия и ще ви предадат целия си опит и знания от първа ръка!
– Студенти на UNIFY се приемат приоритетно в партньорските университети!
– Kандидатстването в партньорски университети е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.
– UNIFY не обвързва студените с допълнителни договори.

Facebook:

*Спонсорирана публикация

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/