in

Рап изпълнителят Еминем с пореден удар по Доналд Тръмп (Видео)

Американският рапър Еминем нападна президента на страната Доналд Тръмп в ново видео, което за часове събра милиони гледания в социалните мрежи.

Световно известният изпълнител от Детройт критикува държавния глава заради отношението му към хората с различен цвят на кожата, безразсъдното му поведение на международната сцена и липсата на уважение към героите от войните, пише бТВ.

Акапелното рап изпълнение, излъчено в рамките на хип-хоп наградите BET, е поредният удар на Еминем по Доналд Тръмп след 9-минутната „предизборна реч” срещу тогавашния републикански кандидат-президент през миналата година.

Този път обаче рапърът се обръща не само към политика милиардер, но и към гласувалите за него: „Всеки мой почитател, който е негов симпатизант – чертая линия в пясъка. Или сте с него, или сте против. Ако не можете да прецените кого харесвате повече, ще го направя за вас – майната ви!”

Самият фрийстайл върви изключително агресивно. „Това, което сега имаме на власт, е камикадзе, което ще ни докара ядрен Холокост. Докато драмата тече, той ще чака да отмине – ще зареди самолета и ще лети на него, докато бомбардировките не спрат”, казва Еминем във видеото.

Нататък атаката се насочва към все по-голямото расово напрежение в САЩ след избирането на Тръмп. „Расизмът е единственото нещо, в което той е фантастичен”, подчертава Еминем, според когото президентът се страхува от тези, които не се плашат от него и затова насочва към тях гнева си.

Той получава огромна реакция, когато атакува НФЛ, за да гледаме натам, вместо да говорим за Пуерто Рико (сериозно пострадало от тропическа буря и извън президентското внимание дни наред – б.р.) или оръжейната реформа в Невада (където въоръжен мъж изби десетки – б.р.). Всички тези ужасни трагедии… и на него му е скучно и по-скоро би направил буря в „Туитър”, реди рапърът.

Еминем се възмущава от това, което за него е президентска подкрепа за Ку-Клукс Клан, а също и от отношението му към бившите военнопленници („Защото вие за него сте нули, той не иска неговите герои от войните да бъдат залавяни”).

В края на фрийстайла си той отправя ясно послание: „Обичаме нашата армия, обичаме нашата страна. Но ужасно мразим Тръмп!”.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов