in

Гринго моли съда: Оставете ме да си пея, нищо не съм направил

Снимка: Darik

Снимка: Darik

Районният съд в Айтос за втори път отказа да пусне от ареста 32-годишния Тодор Давидов-Гринго, творческа и любовна половинка на фолкпевицата Софи Маринова.

Гринго беше задържан в нощта на 23 септември в къщата на баба си в Айтос и обвинен, затова че заедно с 27-годишния Стефан Сливков от Сандански са изнудвали бизнесмена Асен Атанасов-Ариф за 50 000 лева, пише „Дарик“.

Умолявам Ви да ме изкарате от тази дупка, защото помагам на всеки. Асен ми е като баща, а синът му – като брат“, каза Гринго пред съда в Айтос.

И допълни: „Не знам защо ме обвиняват. Стефан ми е познат от обща компания. Ако знаех, че се занимава с това, не бих го насърчавал. Проваляте ми кариерата и живота. Майка ми е пред инфаркт в Германия. Умолявам Ви за правосъдие. Уважаеми хора, не съм виновен. Изгаря ми живота“.

Оставете ме да си пея, аз съм такъв човек, нищо не съм направил“, заяви той в последната си дума пред съда. В крайна сметка магистратите го оставиха под стража.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов