in

Немска компания дава 100-годишна гаранция на автомобил (Снимка)

Снимкa: Partisan Motors

Снимкa: Partisan Motors

Немската компания Partisan Motors представи своя всъдеход с името One, който е създаден за въоръжените сили. Създателите му са готови да предложат 100-годишна гаранция на автомобила.

Габаритите на машината са дължина 4,72 метра, широчина – 2,3 метра и височина 2,23 метра. Освен версия с 3 врати, компанията ще предложи и пикап с 5 врати, както и модификации с 6 и 8 колела. Като опция от Partisan Motors предлагат брониране на долната част, което ще предпази возещите се от взривове от мина или граната, пише „Днес“.

Снимкa: Partisan Motors

Според създателите на всъдехода, многото варианти на каросерията са възможни благодарение на опростената конструкция. Машината може да бъде оборудвана с различни силови агрегати, които лесно и удобно се обслужват. Първата версия ще получи 2,8-литров турбодизел от Fiat, който може да работи в комбинация с електромотор.

Характеристиките на агрегата не се съобщават. Не е известна и цената на автомобила, както и кога ще може да стартира серийното му производство.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов