in

20-годишната жрица Руска от Бургас: Първият ми път беше на 12 г. на плажа

Кадър: NOVA

Кадър: NOVA

Руска е само на 20 години, а вече зад гърба си има 8-годишна кариера като проститутка.

За своя живот и премеждията тя разказа в ефира на Нова телевизия в предаването „Ничия земя.“

Руска е от бургаския квартал „Победа“. Учила е до 7-ми клас и после зарязва училището. Тя е само на 20 години, а вече е с цели 8 години стаж като проститутка. Тя е едно от множеството момичета, които задоволяват страстите на мъжете по коли и тирове.

Руска разказа за първия път когато слага началото на своята професия.

„Бях 12-годишна. Първият път се случи, когато тръгнах към плажа. Дойде един човек. Той ми каза – така ще правиш. Така се научих. Учили са ме най-добрите, аз не бях такава. Преди това метях. Но ми показаха. Научих се“, разказва Руска.

Взима 20 лева, за 15 лева казва, че прави френска любов.

„Лятото вдигаме тарифата. Зимата няма да работя, ще се оженя. Майка ми и баща ми искат. Имам приятелки, без презарвативи ходят, една е заразена със сифилис. Малки 11-12 годишни има, не се лекуват.“, казва момичето

„Госпожите ми казват какво да си облека. Когато си хубаво облечена – вземат те, когато те гледат мръсна-не. На пътя има момичета – миришат…“, разкрива тайните на занаята червенокосата млада жена.

20-годишната Руска казва, че някои от клиентите й давали наркотици, но тя отказвала. Клиентите й били с различно социално положение. Работела предимно в храстите, рядко ходела и в хотел.

„Идват и женени, те са повече, някои дават пари, други не. Аз казвам – първо парата, после играта. Изкарвам 20-30 лева и си тръгвам, защото иначе ще ми откраднат парите. Пази ме братовчед ми. Днес бях с един с една черна кола, дълга такава. Той беше наркоман, питаше ме дали се друсам. Вземат ме и богати“, разказва Руска.

„Вкъщи не водя клиенти, баща ми ще ме убие. Аз не се влюбвам, само за парите отивам. Не е хубаво да проституирам, аз на майка си и баща си живота разведох. Майка ми ми каза да не работя. Не е хубаво, омръзна ми“, казва тя.

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов