in

Пиян шофьор напада жена в магазин в столицата, удря с все сила кучето и (ВИДЕО)

Кадрите са заснети от камера за наблюдение в магазинче за алкохол и цигари в София. На тях се вижда как мъж влиза, блъска жена, която в този момент звъни по тел. 112 за помощ и в същия момент вдига кучето ѝ и го блъска с всичка сила в земята.

Самото видео има предистория. Минути преди това същият мъж нападнал продавачката на улицата пред магазина. Жената с кучето се притекла на помощ, тогава нападателят изритал кучето й, а тя го напръскала със спрей за самозащита. После влезнала в магазина заедно с продавачка, за да потърси помощ.

„Пиян и заплашващ мен и момичето, което работи в магазина в отказ да му се даде на аванта (в тетрадката на длъжниците). Останах да я защитя и не съжелявам! Имам достойнство и „топки“ за разлика от доста мъже!!!“, написа жената с кучето.

„Търся справедливост!!! Секси левентът се казва Иво Бойчев Бонев! Да си получи заслуженото. Септември 06.09. шофирал пиян разбил паркирани коли и избягал от местопроизшествието … и бие барабана… Велик и недосегаем“, добавя младата жена, която разпространява кадрите с боя.\

Видеото предизвика бурни и гневни реакции в социалните мрежи.

Вижте го:

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов