in

Кучешки урок по убиване на жива стръв – поредната извратена гавра с животни от собственик (Видео)

Кадър: Фейсбук

Кадър: Фейсбук

В мрежата се появи шокиращо видео, в което се вижда ясно как собственик на куче, го учи да убива жива стръв. Мъжът е от Силистра и в профила си във Фейсбук с видима гордост показва как дава навярно поредния урок на кучето си как да проявява хищнически инстинкт.

На пръчка, подобно като на въдица, мъжът е завързал живо котенце, което използва като примамка да настървява кучето си. А животното от своя страна видимо се настървява и понечва да отхапе стръвта, заложена от стопанина му. Какво се е случило с котето по-нататък, можем само да гадаем.

Веднага, след като видеото беше публикувано в известната страница за закрила и помощ на животните, то предизвика бурни реакции сред потребителите в мрежата. Хората изразяваха изцяло очаквана негативна емоция към стопанина на кучето. Някои от тях дори отправяха злонамерени закани лично към него и семейството му.

„Покъртително видео на което коте, куче и дете са жертви на един болен изрод!!! Дано има справедливост, възмездие за това което е сторил!„, коментират някои от хората.

Вижте цялата информация, която е публикувана в известната страница за закрила и помощ на животните „Animal Hope“, както и самото ужасяващо видео:

„/18+/ Видеото не е подходящо за хора с лабилни нерви… 🙁
Пламен Петров – Поредния комплексиран собственик на куче от бойна порода, който го учи да убива на жива „стръв“… Пламен Петров има жена и прекрасни деца… които вероятно ще наследят извратеното мислене на родителя си…
Хората нямат страх от закон и наказания и с гордост си публикуват „геройствата“ или гаврите за да събират харесвания и одобрения от други себеподобни извратени мозъци…

 

*******

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов